concert@HOME

concertathome Muziek Jong voor Oud organiseert tevens concerten op locatie. Deze concerten op locatie bieden de musici de mogelijkheid om hun netwerk en hun zichtbaarheid te vergroten in de regio. Muziek Jong voor Oud is hierdoor een verbindende schakel naar een professionele carrière. Tevens dragen de concerten bij aan een rijk cultureel klimaat in Limburg, waardoor het aantrekkelijk verblijven is in onze regio.

Concert@HOME biedt muziek voor elke gelegenheid! Zoekt u een muzikale opluistering voor uw bedrijfsfeest, een huisconcert, privé party of andere gelegenheid, dan bent u hier aan het juiste adres.

Met het brede aanbod ensembles kunnen wij elke muzikale wens in vervulling laten gaan. Het mooie van concert@HOME is dat u met uw opdracht ook nog eens de Stichting Muziek Jong voor Oud ondersteunt. Alle opbrengsten gaan direct naar de musici en naar Stichting Muziek Jong voor Oud.

Zo organiseerde MJvO in het verleden concerten voor o.a. Kunstdagen Wittem, Viva Classic Live, Festival Vocallis, Kasteel Wittem, Maastricht UMC+, Omroep Max, de Alzheimer Vereniging, Senior City Week Nijmegen, Loop met je dokter, Cultuurzomer Heuvelland, hetvakantiebureau.nl, APG, Stichting Cultuur & Bedrijf, Cultura Nova en vele particulieren en relaties uit het bedrijfsleven.