Alla Breve

Ekaterina Degtiareva – Altviool


Ekaterina is geboren in 1987 in een muzikantenfamilie. Ze kreeg haar eerste vioollessen op 5-jarige leeftijd.
In 2003 startte ze haar opleiding op altviool aan het Tchaikovsky College. Vanaf 2007 vervolgde ze haar studie aan The Russian Gnessin Academy of Music. Tijdens haar studie won Ekaterina verschillende prijzen als solist en als kamermusicus. Ze speelde met verschillende orkesten en de mooiste concertzalen van Europa. Momenteel studeert ze aan het Conservatorium Maastricht bij professor Kugel.

Margarita Murtuzalieva – Altviool


Margarita Murtuzalieva is in 1995 in Rusland geboren. Ze kreeg haar eerste muzieklessen op 6-jarige leeftijd in haar eigen dorp. Haar talent werd snel herkend, waarna ze de middelbare Muziekacademie Moskou bezocht. Tijdens haar studie startte ze met optredens in Rusland en daarbuiten, als solist, kamermusicus en orkestmusicus.
Van 2014 tot 2019 studeerde ze aan het Staatsconservatorium van Moskou. Als conservatoriumstudent werd ze laureaat van verschillende internationale muziekcompetities. Ze trad op met het Moskou Staatsconservatorium Kamerorkest, Musica Viva Kamerorkest, het Russisch Nationaal Orkest en vele anderen.
Sinds 2019 is Margarita een student aan het conservatorium Maastricht bij professor Kugel.