Concert@HOME

Muziek Jong voor Oud wordt meer en meer gevonden als het gaat om kwaliteitsoptredens in de zorg en daarbuiten. Het is uiterst belangrijk om samen te werken met partners uit de zorg, cultuur en bedrijfsleven. Hierdoor groeien wij niet alleen als organisatie en genereren we meer eigen inkomsten, maar vergroten we ook de bekendheid van Muziek Jong voor Oud en breiden wij ons netwerk voor musici uit.

Structurele samenwerkingsverbanden zijn aangegaan met Maastricht UMC+, SGL Limburg, Kunstdagen Wittem, Festival Vocallis, hetvakantiebureau.nl en vele anderen.

concert@HOME biedt muziek voor elke gelegenheid! Zoekt u een muzikale opluistering voor uw bedrijfsfeest, een huisconcert, privé party of andere gelegenheid, dan bent u hier aan het juiste adres.

Met het brede aanbod ensembles kunnen wij elke muzikale wens in vervulling laten gaan. Het mooie van concert@HOME is dat u met uw opdracht ook nog eens de Stichting Muziek Jong voor Oud ondersteunt. Alle opbrengsten gaan direct naar de musici en naar Stichting Muziek Jong voor Oud.