Vrijwilligers

STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD ZOEKT NIEUWE PRESENTATOREN EN/OF VERTELLERS!
Interesse? Bekijk de vacature!

Stichting Muziek Jong voor Oud is altijd op zoek naar vrijwilligers, die concerten willen presenteren en omlijsten. Wij zoeken vooral diegenen die affiniteit hebben met muziek, het prettig vinden jongeren  behulpzaam te zijn bij de presentatie van hun muziek en plezier kunnen hebben om ouderen een fijne, culturele middag/avond te bezorgen.

Als vrijwilliger presenteren zij concerten uitgevoerd door studenten van de Euregionale conservatoria in zorgcentra in Limburg. Gezien de grote groepen buitenlandse studenten die concerten verzorgen voor de Stichting Muziek Jong voor Oud is enige kennis van de Engelse dan wel Duitse taal gewenst. Gaandeweg vindt u uw weg en zal een uitvoering uitgroeien tot het beeld dat de Stichting Muziek Jong voor Oud hierbij voor ogen heeft, namelijk  “de bonbon bij de koffie”. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Heeft u zin om zich op een andere manier voor ons in te zetten? Wij kunnen altijd mensen gebruiken met talent op elk gebied!

Onze vrijwillige presentatoren zijn John Paris, Petra Willems, Boudewijn van de Ven, John Hawinkels, Wiely Philippens en Albin Ograjensek.