10 jaar Muziek Jong voor Oud

In het kader van het tienjarig bestaan werd op 18 september 2018 het Jubileumboek gepresenteerd in Boekhandel Dominicanen te Maastricht.
Op die avond ervoeren de grote groep aanwezigen wat Muziek Jong voor Oud teweeg brengt. Naar aanleiding van korte interviews en natuurlijk live muziek werd weer even heel erg duidelijk dat muziek een rode draad vormt in de levens van veel mensen.
Vooral de korte film waarin via muziek contact wordt gelegd met een dame in een vergevorderd stadium van Alzheimer, raakte een gevoelige snaar. Als contact maken moeilijk wordt, lijkt muziek de uitkomst te bieden.
Tegen het einde van de presentatie werd de feestvreugde kracht bijgezet, doordat de bezoekers onder hun stoel een rode feestmuts vonden, waarna gezamenlijk ‘Tulpen uit Amsterdam’ werd gezongen.
Burgmeester Penn-te Strake van Maastrichtontving uit handen van bestuurder Albin Ograjensek het eerste exemplaar van het Jubileumboek, waarna alle gasten een boek mee naar huis kregen.

Het Jubileumboek is verkrijgbaar bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht en u kunt het ook bestellen via info@muziekjongvooroud.nl. Het boek kost €12,50
Alle opbrengsten komen ten goede van de Stichting Muziek Jong voor Oud.