The Kid Trio

Nadia Waclawek – Piano
Finn Grah – Saxofoon
Boaz-Isaak Mauritz – Drums

The Kid Trio is een trio bestaande uit Boaz-Isaak Mauritz op drums, Finn Grah op Saxofoon en Nadia Waclawek op piano. Zij studeren samen “Jazz” op het Conservatorium van Maastricht. Het repertoire van de band is heel divers: van ballads tot bekende jazz-standards en van Bossa-nova’s tot aan wat improviserende-stukken. Samen nemen zij u mee in de betoverende muzikale-wereld van Jazz!

Nadia Waclawek 
I’m a polish jazz pianist studying at Conservatorium Maastricht. Since a fairly young age I was engaged with jazz music and have decided to follow that path later in my life. During my first year of studies I found amazing musician friends and improved vastly on my instrument. My piano playing is so far mostly influenced by pianists like Bill Evans, Brad Mehldau and Wynton Kelly.

Finn Grah
I’m a Saxophonist from Germany.
Since a young age I was drawn to music and tried to engage with it at all times.
I started playing in Bigbands and various Neosoul or recording projects.
Already before beginning my studies at the Conservatorium Maastricht I gathered a lot of musical vocabulary and experience.

Boaz-Isaak Mauritz
Ik ben een 20-jarige drummer geboren en getogen in Heerlen in Nederland. Zelf heb ik de MBO-opleiding “Muzikant” gevolgd op Het Vista College in. Heerlen. Ik heb in veel projecten als drummer mogen spelen. Denk aan: pop-bands, orkesten, bigbands en ik heb ook een aantal studio-opdrachten mogen doen. Daarnaast geef ik ook zo hier en dan ook drum- en percussie workshops. Sinds 2021 studeer ik samen met Finn en Nadia aan het Conservatorium van Maastricht. Samen met Finn en Nadia probeer ik mijn liefde voor jazz aan u over te brengen in een trio-setting met een divers-programma. Van klassiekers tot aan wat experimentelere stukken.

Muziek Jong voor OudMuziek Jong voor OudMuziek Jong voor Oud